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Registros recuperados : 5 | |
1. | | ANDRIOLI, I.; PEREIRA, F. S.; BARBOSA, J. C.; MARTINS, A. L. S.; SOUZA NETO, E. L. Agregação de um latossolo vermelho cultivado 11 anos com plantas de cobertura em pré-safra ao milho em plantio direto. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA DO SOLO, 33., 2011, Uberlândia. Solos nos biomas brasileiros: sustentabilidade e mudanças climáticas: Anais...[Uberlândia]: SBCS: UFU, ICIAG, 2011. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
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4. | | PRADO, R. B.; FIDALGO, E. C. C.; FERREIRA, J. N.; CAMPANHA, M. M.; PARROM-VARGAS, L. M.; MATTOS, L. M.; PEDREIRA, B. C. C. G.; MONTEIRO, J. M. G.; TURETTA, A. P. D.; MARTINS, A. L. S.; DONAGEMMA, G. K.; COUTINHO, H. L. C. Embrapa research network on ecosystem services in Brazil. In: CONGRESO INTERNACIONAL DE SERVICIOS ECOSISTÉMICOS EN LOS NEOTRÓPICOS, 4., 2015, Mar del Plata. De la investigación a la acción: libro de resúmenes. Mar del Plata: GEAP, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
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5. | | PRADO, R. B.; FIDALGO, E. C. C.; FERREIRA, J. N.; CAMPANHA, M. M.; PARRON-VARGAS, L. M.; MATTOS, L. M. de; PEDREIRA, B. C. C. G.; MONTEIRO, J. M. G.; TURETTA, A. P. D.; MARTINS, A. L. S.; DONAGEMMA, G. K.; COUTINHO, H. L. C. Embrapa research network on ecosystem services in Brazil. In: CONGRESO INTERNACIONAL DE SERVICIOS ECOSISTÉMICOS EN LOS NEOTRÓPICOS, 4., 2015, Mar del Plata. De la investigación a la acción: libro de resúmenes. Mar del Plata: GEAP, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Milho e Sorgo. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
19/07/2019 |
Data da última atualização: |
15/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
LANA, M. M.; MOITA, A. W. |
Afiliação: |
MILZA MOREIRA LANA, CNPH; ANTONIO WILLIAMS MOITA, CNPH. |
Título: |
Visual quality and waste of fresh vegetables and herbs in a typical retail market in Brazil. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Horticultura Brasileira, v. 37, n. 2, p. 161-171, Apr./Jun. 2019. |
DOI: |
10.1590/S0102-053620190206 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The study was designed to address the following questions: 1) what is the visual quality of leafy vegetables and fresh herbs received in the retail market; 2) what is the volume of discard of this produce in the retail market 3) what are the main causes of discard and 4) how these variables are influenced by the vegetable species, the suppliers and the stores evaluated. |
Thesagro: |
Alimento Vegetal; Desperdício; Hortaliça Folhosa; Perda Pós-Colheita; Pós-Colheita. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/199714/1/1806-9991-hb-37-02-161.pdf
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Marc: |
LEADER 01014naa a2200205 a 4500 001 2110734 005 2019-10-15 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1590/S0102-053620190206$2DOI 100 1 $aLANA, M. M. 245 $aVisual quality and waste of fresh vegetables and herbs in a typical retail market in Brazil.$h[electronic resource] 260 $c2019 520 $aThe study was designed to address the following questions: 1) what is the visual quality of leafy vegetables and fresh herbs received in the retail market; 2) what is the volume of discard of this produce in the retail market 3) what are the main causes of discard and 4) how these variables are influenced by the vegetable species, the suppliers and the stores evaluated. 650 $aAlimento Vegetal 650 $aDesperdício 650 $aHortaliça Folhosa 650 $aPerda Pós-Colheita 650 $aPós-Colheita 700 1 $aMOITA, A. W. 773 $tHorticultura Brasileira$gv. 37, n. 2, p. 161-171, Apr./Jun. 2019.
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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